This page looks best with JavaScript enabled

Bor És Sajt Fesztivál Vajdahunyad

 ·  ☕ 2 min read

Bor És Sajt Fesztivál Vajdahunyad. A bor és sajt ugyan két teljesen eltérő tőről fakadó élvezet, mégis kéz a kézben járnak. A fesztivál témája a bor és művészet volt, ennek megfelelően halhattunk verseket azurák mihály előadásában illetve megnézhettük dékány tibor nemzetközileg elismert fotóit is.

Programok
Programok from visiteger.com
Az újbor és sajt fesztivál általános ismertetője. Szeretettel köszöntelek a bor klub közösségi oldalán! Tele standokkal, amelyek helyi sajtokat és üveg palackokat kínálnak újbor (fiatal bor a legújabb évjáratból), ez a tökéletes alkalom a magyar bor.

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Tele standokkal, amelyek helyi sajtokat és üveg palackokat kínálnak újbor (fiatal bor a legújabb évjáratból), ez a tökéletes alkalom a magyar bor. Facebook tumblr tweet pinterest tetszik. Kezdőlap > újbor és sajt fesztivál a vajdahunyad várában. Bor és étel gasztro infografika kecskesajt párosítás sajt és bor sajto.

Share on