This page looks best with JavaScript enabled

Bor És Kürtőskalács Fesztivál

 ·  ☕ 2 min read

Bor És Kürtőskalács Fesztivál. A kínálat idén is fergeteges, ráadásul fürdőzős nyaralással is egybeköthetjük a programot. Kürtőskalács fesztivál és az aranyélet | így élünk.

Bükfürdő Bor Gyógy és Gasztro Fesztivál - YouTube
Bükfürdő Bor Gyógy és Gasztro Fesztivál - YouTube from i.ytimg.com
Zamatos szőlővel, borokkal, ízletes falatokkal, színes kézműves vásárral várja az érdeklődőket a xiv. Szaunázók hétvégéje, borkorcsolya, disznótoros és kürtőskalács fesztivál, halloween party és tök jó napok: Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg nincs érvényes időpontja portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy nem aktuális!

Itt lép fel legközelebb wolf kati, ám volt egy különös kívánsága is.

A program jótékonysági akcióval is kiegészül: A kürtőskalács jellegzetes erdélyi specialitás, a magyar gasztronómia egyik különlegessége, amelyet székelyföldön a régi időkben esküvők, egyházi ünnepek, keresztelők és vendégek fogadásakor készítettek. A budapesti fesztivál vendégeinek 5 százaléka külföldi, szlovákiából érkeznek a legnagyobb számban a disznótoros ételekért és a füstölt kolbászért. A kovászhoz a tejet langyosítsd meg, adj hozzá egy teáskanál cukrot, morzsold bele az élesztőt, szórj hozzá egy marék lisztet, és keverd simára.

Share on