This page looks best with JavaScript enabled

Bonbon Fesztivál Veszprém 2015

 ·  ☕ 2 min read

Bonbon Fesztivál Veszprém 2015. Www.vopp.eu on vimeo, the home for high quality videos and the… Tokaji utcazene fesztivál szakmai nagydíját, ami óriási elismerés számunkra, tekintve, hogy a zsűriben a kőbányai zenei stúdió nagy tekintélyű tanárai foglaltak helyet.

Turóczi Éva
Turóczi Éva from media.port.hu
See actions taken by the people who manage and post content. A tavalyi évhez hasonlóan az idén is számos csokoládés és cukrász manufaktúra fog felvonulni, de megtalálható lesz a helyi szakiskola növendékeinek standja is. Već s 15 kn možeš obnoviti svoj bonbon račun.

A tavalyi évhez hasonlóan az idén is számos csokoládés és cukrász manufaktúra fog felvonulni, de megtalálható lesz a helyi szakiskola növendékeinek standja is.

Les frais de port pour la livraisons de bonbon sont forfaitaires et apparaissent automatiquement. Jó előre be is írtam a naptáramba, hogy még véletlenül se az akkor készült kész bonbon, amit aztán meg is kóstolhattunk, epres, citromos fehér csokoládés krémmel készült. A rendezvényt inkább bonbon napoknak nevezném, a kiállítók száma alapján, de ennek ellenére érdemes egy fél napot rászánni. This is parov stelar @ utcazene fesztivál, veszprém 2010.07.14. by vopp!

Share on