This page looks best with JavaScript enabled

Boglári Szüreti Fesztivál Bejárat

 ·  ☕ 2 min read

Boglári Szüreti Fesztivál Bejárat. Igényes kézműves és kirakodóvásárral és eddig még nem látott szenzációval készülnek a. A jelenlegi kormányrendelethez igazodva a koncerteken való részvételhez szükséges a védettségi igazolás, a fesztivál vására szabadon látogatható a belépőjegy megvásárlásával, védettségi igazolás nélkül.

Sokan ellátogattak a Boglári Szüreti Fesztivál ...
Sokan ellátogattak a Boglári Szüreti Fesztivál ... from www.sonline.hu
A minőségi, zászlós borok megnyerték az igényes látogatókat, 22 borvidék képviseletében 58 pincészet kínálta a szépszámú vendégseregnek a finomabbnál finomabb borait. Jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek! Több mint 40 év után a balatonboglári szüreti fesztivál megálmodója és névadója a bb balatonboglári borgazdasági zrt.

Boglári szüreti festival 2019 program.

A színes forgatagban végigvonuló fúvósok, táncosok, mazsorettek varázsolják szóval augusztus 17. A jelenlegi kormányrendelethez igazodva a koncerteken való részvételhez szükséges a védettségi igazolás, a fesztivál vására szabadon látogatható a belépőjegy megvásárlásával, védettségi igazolás nélkül. Szombaton látható a fesztivál egyik látványos, hagyományos programja, a szüreti felvonulás. Igazi fesztiváli hangulat fog uralkodni több napon keresztül, hiszen ismételten megrendezik a boglári szüreti fesztivált.

Share on