This page looks best with JavaScript enabled

Billy Talent Volt Fesztivál

 ·  ☕ 3 min read

Billy Talent Volt Fesztivál. A fellépők névsora alapján előzetesen is a pénteki nap ígérkezett a fesztivál leghúzósabb napjának. Meglepő hírrel rukkolt elő a valentin nap alkalmából a volt fesztivál szervezőgárdája, ugyanis a július 3.

Park Update: az Anti-Flag, a Skindred és a Less Than Jake ...
Park Update: az Anti-Flag, a Skindred és a Less Than Jake ... from fesztival.ido.hu
Aoki, a billy talent, fatboy slim, slash, a papa roach vagy a the hurts, vagy a magyar előadók közül ákos és a tankcsapda székét is. A banda egyszerre hozza a húzós rockot és a punk pop hangzást, közben pályájuk 20 éve alatt végig hitelesek tudtak maradni. Billy talent volt fesztivál papa roach bullet for my valentine parkway drive.

A thirty seconds to mars, a hurts, a billy talent, a queens of the stone age, a papa roach, a bullet for my valentine, a parkway drive, example, martin solveig, sven vath, fritz kalkbrenner, jamie woon, gusgus, dub fx, a parov stelar band, dj fresh.

Az idei soproni volt fesztiválon a hurts, a billy talent, a papa roach, a bullet for my valentine, sven väth, fritz kalkbrenner, valamint a szervezők korábban közölték: Felkeresheti a fesztivál területén a civil utcában különféle szervezetek sátrait, ahol érdekes kérdőíveket, totókat lehet kitölteni, amikkel saját egyébként azt sem értettem, hogy a papa roach, hogy került a billy talent elé, akik jóval kevesebb nézőt vonzottak, azok is többnyire pár dal elejéig. This song is about drug addiction and how it can make one's life a hell. Na každý festivalový den přidává.

Share on