This page looks best with JavaScript enabled

Belvárosi Szalonnasütés & Forralt Bor Fesztivál Program

 ·  ☕ 2 min read

Belvárosi Szalonnasütés & Forralt Bor Fesztivál Program. És mindezt kényelmes körülmények között, fűtött sátorban elfogyasztani? Szalonnasütés és forralt bor fesztivál a belvárosban.

Balázsy Betty és Varga Feri adventi koncertje | LikeBalaton
Balázsy Betty és Varga Feri adventi koncertje | LikeBalaton from likebalaton.hu
Forralt bor kedvelőknek szól az örkényi forralt bor fesztivál is, ahova november harmadik hétvégéjén várják a nagykorúakat. Ezután beletesszük a citromot, édesítjük, ha még. Az ország legjobb lángosai, forró rétesei, legfinomabb bombardinoi, az isteni faszénen sült, eredeti erdélyi kürtőskalács, faszénen sült óriás gesztenye és megannyi exkluzív magyar termék.

A forralt borban az a jó, hogy tradíciója és szezonjellege ellenére számos helyen fogyasztható:

A három napos rendezvényre a fesztiválhangulat mellett egyedi fesztiválos bögrét, ízletes forralt borokat és szórakoztató programokat ígérnek a szervezők. Ezután beletesszük a citromot, édesítjük, ha még. Forralt bor fesztivál a fröccsteraszon, a. A belváros szívében, a fröccsteraszon első alkalommal kerül megrendezésre a forralt bor fesztivál, ahol több mint 30 féle borkülönlegességgel, téli finomságokkal és egyéb meleg italokkal várnak bennünket a szervezők.

Share on