This page looks best with JavaScript enabled

Belvárosi Fesztivál Szabó Balázs

 ·  ☕ 2 min read

Belvárosi Fesztivál Szabó Balázs. Péterfi bori, korda györgy, the biebers, irie maffia és még sokan mások adnak ingyen koncertet! Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg nincs érvényes időpontja portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy nem aktuális!

Egy nap a vízen: Kis-Duna Vízi Fesztivál Szabó Balázs ...
Egy nap a vízen: Kis-Duna Vízi Fesztivál Szabó Balázs ... from www.bonuszbrigad.hu
Alkalommal rendezi meg belváros önkormányzata a belvárosi fesztivált! More images for belvárosi fesztivál szabó balázs » Péterfi bori, korda györgy, the biebers, irie maffia és még sokan mások adnak ingyen koncertet!

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg nincs érvényes időpontja portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy nem aktuális!

18,303 likes · 8 talking about this · 11,988 were here. A belvárosi közösség ünnepének idén is elmaradhatatlan része a családi nap, amely koncertekkel, bábelőadással, bakonyi fajátékokkal, kézműves foglalkozásokkal, kosaras körhintával, állatsimogatóval és ugrálóvárral várja a legifjabb belvárosiakat. More images for belvárosi fesztivál szabó balázs » 16.00 nemadomfel együttes 17.00 bagossy brothers company 18.15 cloud 9+

Share on