This page looks best with JavaScript enabled

Belvárosi Fesztivál 2017 Május

 ·  ☕ 2 min read

Belvárosi Fesztivál 2017 Május. Szólj a haveroknak, barátnőknek, mert újra megtöltjük sörrel és a legjobb arcokkal a szabadság teret! A kiállítás mintegy húsz neves hazai gyermekkönyv illusztrátor eredeti alkotását mutatja be, lapozható könyvek, társasjátékok, filmek és.

Szezonnyitó Vérteslovas Kemencés Fesztivál, 2017. május 13 ...
Szezonnyitó Vérteslovas Kemencés Fesztivál, 2017. május 13 ... from altalanossuli.hu
Egyszerre 5 helyszínen, könnyűzenével, komolyzenével, jazz és világzenével, valamint ifjúsági és gyerekprogramokkal vár minket a belváros! Között mindekit szeretettel vár a háromnaposra bővült belvárosi fesztiválra, ahol 4 helyszínen, 5 színpadon nyújtunk színes programokat az odalátogatóknak. Belfeszt · город будапешт, венгрия.

Ha a belga sörfesztivál idején valami másra (is) vágynál, és imádod a sajtokat, akkor semmiképp se hagyd ki az idén ismét megrendezésre kerülő belvárosi sajtfesztivált!

18.00 klotz miklós fotó kiállítás megnyitó. Között mindekit szeretettel vár a háromnaposra bővült belvárosi fesztiválra, ahol 4 helyszínen, 5 színpadon nyújtunk színes programokat az odalátogatóknak. Egyszerre 5 helyszínen, könnyűzenével, komolyzenével, jazz és világzenével, valamint ifjúsági és gyerekprogramokkal vár minket a belváros! Szólj a haveroknak, barátnőknek, mert újra megtöltjük sörrel és a legjobb arcokkal a szabadság teret!

Share on