This page looks best with JavaScript enabled

Be My Lake Strand Fesztivál Bérlet

 ·  ☕ 2 min read

Be My Lake Strand Fesztivál Bérlet. Kezdőoldal » szórakozás » egyéb kérdések » strand vagy b my lake fesztivál? B.my.lake and strand festival both take place on the shores of the serene lake balaton, the largest lake in central europe.

Szabadság, szerelem, STRAND Fesztivál! | LikeBalaton
Szabadság, szerelem, STRAND Fesztivál! | LikeBalaton from likebalaton.hu
Kis hazánk legnagyobb bulija ugyan még tart a héten és ne is feletkezzünk el róla,de gondolnunk kell arra is,hogy vasárnap után új program után kell néznünk. A szeparált b.my.lake beachfront kemping a fesztivál bejáratától 2 perc sétára található. Ötödik éve várja zamárdi szabadstrandján közönségét a petőfi rádió és a volt produkció eseménye, a strand fesztivál.

A bizonytalanság érinti például a szegedi ifjúsági napokat, a b my lake fesztivált vagy a strand fesztivált zamárdiban.

Ismét a legjobbak közt várja a végső megmérettetést négy szigetes fesztivál, a sziget, a telekom volt, a mastercard balaton sound és a b.my.lake a legnagyobb presztízsű. A strand és a b.my.lake fesztiválok azonos helyen, zamárdi szabadstrandján várják közönségüket. A nyarunk utolsó két fesztiválja, a strand, zamárdiban és a b.my.lake, keszthelyen. Balaton b my lake fesztivál elektronikus zene underground.

Share on