This page looks best with JavaScript enabled

Barokk Fesztivál Tata 2019 Youtube

 ·  ☕ 2 min read

Barokk Fesztivál Tata 2019 Youtube. Aug 04, 2020 · augusztus 19. A programsorozat célja továbbra is az, hogy városunk csodálatos természeti adottságait, barokk építészeti, művészeti emlékeit bemutatva, az esterházy család szellemiségének hátterével, komplex művészeti programmal gazdagítsa tata művészeti életét.

Kolorádó fesztivál 2019 - YouTube
Kolorádó fesztivál 2019 - YouTube from i.ytimg.com
A vadludak minden év novemberében visszatérnek, hogy a telet nálunk töltsék, és február végén, március elején visszainduljanak északi költőhelyeik felé. A rendezvény szervezői minden évben igyekeznek a természetvédelem kalapjába összegyűjthető témákból és programokból a legkreatívabb egyveleget összeállítani. A programsorozat célja továbbra is az, hogy városunk csodálatos természeti adottságait, barokk építészeti, művészeti emlékeit bemutatva, az esterházy család szellemiségének hátterével, komplex művészeti programmal gazdagítsa tata művészeti életét.

Mégis fesztivál és ünnep ez az egyre népszerűbb sokaknak a természet ünnepét jelentő rendezvény.

19:00 óra szent kereszt templom, tata mátyás korának zenéje. Alkalommal várja az érdeklődőket a tatai barokk fesztivál. Rendezvényeinkkel aktívan kapcsolódunk tata város és környéke művészeti, kulturális életéhez. A tatai barokk fesztivál programsorozat célja az, hogy városunk csodálatos természeti adottságait, barokk építészeti, művészeti emlékeit bemutatva, az esterházy család szellemiségének hátterével, komplex művészeti programmal gazdagítsa tata művészeti életét.

Share on